Met het mondiger worden van de gemiddelde klant is het imago van organisaties de laatste jaren steeds meer gekoppeld aan het imago van de bestuurders. Klanten willen niet langer te maken hebben met ondoorzichtige logge instanties, maar eisen verantwoordelijke bestuurders met een heldere profilering aan het roer van de onderneming. Dat vereist bestuurders die hiervan niet alleen theoretisch doordrongen zijn, maar er ook in de praktijk naar kunnen handelen. Upperdog Communicatie begeleidt bestuurders in alle facetten van communicatie.

Personal branding

Een specifiek onderdeel van persoonlijke profilering (personal branding) is het publieke optreden van bestuurders. Kennen we niet allemaal de bijeenkomsten met lange voorgelezen toespraken, waar we misschien inhoudelijk nog wel iets van opsteken, maar die vaak zo taai zijn dat ze de organisatie of vertegenwoordigende persoon geen recht doen? Of situaties waarin een bestuurder zich jaren lang heeft ingezet voor een organisatie, maar weinig mensen precies weten wat hij of zij nou heeft gedaan? Een kwestie van onvoldoende profilering: maak bekend wat je doet en deel dit met de juiste doelgroepen. Maar dat is lang niet altijd even makkelijk!

Upperdog Communicatie zorgt er voor dat het optreden van bestuurders in lijn is met het gewenste imago van de organisatie en helpt u om met de inzet van online en offline middelen uw activiteiten wereldkundig te maken.